Ticaret Üniversitesi çatısı altında yıllardır bir aradayız!

Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Sayın Valimiz Vasip Şahin, Sayın İTO Başkanımız İbrahim Çağlar, Sayın Mütevelli Heyeti Başkanvekilimiz Hasan Erkesim, Sayın İlhan Soylu, Murat Kalsın
Prof. Dr. Fatih Saraçoğlu, Sayın Rektörümüz Nazım Ekren, Sayın Eurochambers Başkanı Richard Weber, Dünya Üniversiteler Birliği Başkanı Sayın Zulkifi, Sayın hocalarımız ve değerli öğrencilerimiz, kıymetli velileri ile beraber biz TİDER ailesi ve kıymetli mezunlarımızla da beraber olduğumuz üniversitemizin 15. akademik yıl açılışını gerçekleştirdik.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız ve aynı zamanda okulumuzun eğitim ve öğretiminde katkısı olan hocamız Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve aynı zamanda mütevelli heyet üyemiz olan sayın valimiz Vasip Şahin beyin iyi dileklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Sayın Rektörümüzün yeni dönemde okulumuza ve ailemize yeni katılan öğrenci arkadaşlarımızı kucaklayarak sadece öğrencilikte değil, mezuniyetlerinde ve sonrasında da yanınızdayız mesajıyla bizi bir kez daha okulumuzda eğitim ve öğretim gördüğümüz için onur ve gururlandırdı. İyi dileklerinden ötürü hocamıza teşekkür ederiz. Aynı zamanda yeni bir haberi bizimle paylaşarak bizi mutlu etmiştir. Hocamız, yeni dönemde de rektörümüz olarak görevine devam edeceğini bildirdi. Yeni döneminde sayın hocamıza başarılar dileriz.

Her zaman olduğu gibi sadece öğrenciyken abiliğini esirgemeyen İTO ve mütevelli heyet başkanımız sayın İbrahim Çağlar başkanımız ise, mezuniyetimizde ise ahiliğimizi üsteleneceğini duyurdu ve “korkmayın sakın ama sakın korkmayın gençler icat yapın icat” diyerek bizi tekrardan çok heyecanlandırdı.

Sayın Bakanımız ve hocamız Prof. Dr. Ayşen Gürcan ise üniversitemizin uzaktan eğitim konusunda vakıf ve İstanbul’daki üniversiteler arasındaki saygın konumundan bahsederek heyecanını dile getirmiş ve bizleri onore etmiştir.

Sayın Valimiz ve Mütevelli heyetimiz üyesi Vasip Şahin ise okulumuzun kıymetini bilmemiz gerektiğini hatırlatarak iyi dileklerini sundu.

Biz de değerli bakanımız ve hocamız sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan`a, Sayın Valimiz Vasip Şahin`e, değerli İTO başkanı ve mütevelli heyet başkanımız İbrahim Çağlar`a, sayın mütevelli heyeti başkan vekilimiz Hasan Erkesim,
sayın mütevelli heyeti sayın İlhan Soylu, Murat Kalsın, Prof. Dr. Fatih Saraçoğlu, Sayın Rektörümüz Nazım Ekren`e, değerli hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımıza okulumuzun 15. akademik yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.